Fórum


Írja meg véleményét
(7.) Andrásiné Kovács Katalin
2018.08.10 08:55
Az óra időben megérkezett, nagyon mutatós, sajnos három nap használat után
a szíjjal történt probléma, javításra szorul.
Köszönettel Andrásiné
(6.) dREXLER jÁNOS
2018.05.05 09:44
Egy csere után,sem birja ki estétől reggelig
(5.) FXBrokerjem
2017.08.26 02:28
Synkrínete tous kalýterous mesítes Forex me tin análysi apó ti synkritikí lísta. fx-brokers-review.com/index_gr.html
(4.) Szabó Tibor
2016.12.29 15:05
Többször szerettem volna rendelni, de a futáros szállítás miatt le kellett mondanom róla. Nem tudok egész nap otthon várni. Nem lehetne PikkPakk Pont, GLS Pont, Posta Pont... vagy bármi olyan átvételi hely, ahol akkor tudom átvenni, amikor oda tudok menni?
(3.) Gyimótiné Varga Andrea
2015.06.25 13:26
Nagyon szépen köszönöm, a megrendelt karóra megérkezett! Nagyon megvagyok elégedve. Az óra nagyon szép a szállitás pedig nagyon gyors volt. Mégegyszer nagyon köszönöm!!!! Csak igy tovább. Ajánlani fogom másoknak is!
(2.) Szűcs Péter
2015.05.26 22:18
Szerintem Excellent a szolgáltatás! Maximális elégedettséggel szeretnék fejet hajtani a webshopnak! Teljesen véletlenül, de rátaláltam a mutatosora.hu weboldalra itt facebookon, rendeltem is tőlük, azonnal visszajeleztek, érte is mentem a megrendelt árucikkért, amivel örömet okoztam páromnak, hiszen szerettem volna nagyon régóta meglepni egy órával! Széles kínálat közül válogathatott kedvére, és ki is választotta a számára legmegfelelőbbet! Ezután a gyerekeket is megleptem egy-egy órával! smile hangulatjel smile hangulatjel Kifizethető, korrekt, megbízható, pontos, meglepő módon abszolút gyors és magyarországi viszonylatokhoz képest kiemelkedő az üzlet lebonyolítás! Köszönöm szépen!!! Csak így tovább! Minden lehetséges! Készpénz, átutalás, futár, utánvét, megrendeled, értemész, online, személyes találkozó, bármi megoldható! \"Amit szeretnél, azt kapod!\" smile hangulatjel smile hangulatjel smile hangulatjel smile hangulatjel Rendelek még tőlük máskor is!
(1.) Bianka Bársony
2015.04.29 18:18
Nagyon szépen köszönöm megérkezett az óra! Nagyon megvagyok elégedve a szállítással minden a megbeszéltek alapján történt napra pontosan érkezett a megbeszélt postára! Ajánlani tudom mindenkinek! Köszönöm még egyszer :)

Név
E-mail
Hozzászólás
Webáruház készítés